A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області
Харківська обл., м.Первомайський

Конкурс на посаду директора Первомайського ліцею №2

Дата: 29.10.2021 13:32
Кількість переглядів: 204

Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області оголошує конкурс на посаду директора комунального закладу «Первомайський ліцей №2 Первомайської міської ради Харківської області» згідно рішення 18 сесії 8 скликання Первомайської міської ради Харківської області від 28 жовтня 2021 року №375-18/8 «Про визначення уповноваженого органу за підготовку та проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Первомайський ліцей №2 Первомайської міської ради Харківської області» та затвердження складу конкурсної комісії».

Найменування і місцезнаходження закладу: Комунальний заклад «Первомайський ліцей №2 Первомайської міської ради Харківської області»

Адреса: 64102, Харківська область, м. Первомайський, вул. Комарова,1

тел.: 8 (05748) 3 23 21, 3 23 50

e-mail: licey02perv@ukr.net

Найменування посади та умови оплати праці: директор комунального закладу «Первомайський ліцей №2 Первомайської міської ради Харківської області», посадовий оклад – 8811,00 грн.


Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу:

Громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.


Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

  1. Заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
  2. Автобіографія або резюме (за вибором учасника конкурсу).
  3. Копія паспорта громадянина України.
  4. Копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід`ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста).
  5. Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою.
  6. Копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання.
  7. Довідка про відсутність судимості.
  8. Довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду.
  9. Мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та /або моральні якості.


Кінцевий термін і місце подання документів для участі в конкурсі:

Кінцевий термін подання документів 30 листопада 2021 року.

Документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії відділу освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області за адресою: 64102, Харківська область, м. Первомайський, мікрорайон ½, буд. 19-А.


Складові конкурсного відбору та його тривалість:

  • І етап: письмове тестування перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа" на період до 2029 року та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти.
  • ІІ етап: перевірка професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання.
  • ІІІ етап: публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку комунального закладу «Первомайський ліцей №2 Первомайської міської ради Харківської області», а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Уповноважена особа з надання інформації: Васильєва Тетяна Леонідівна

тел.: (05748) 3-61-69

e-mail: pr.mpervm@ukr.net


« повернутися

Вхід для адміністратора