A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області
Харківська обл., м.Первомайський

Новини

День пам’яті жертв бабиного яру

Сьогодні, 29 вересня, День пам’яті жертв бабиного яру – одного з найкривавіших символів голокосту. Бабин Яр – місце пам’яті та некрополь близько 100 тисяч цивільних громадян і військовополонених, розстріляних нацистами у 1941–1943 роках. Серед них – євреї і роми, червоноармійці, комуністи, підпільники Організації українських націоналістів, в’язні Сирецького концтабору, «саботажники», порушники комендантської години та навіть пацієнти психіатричної лікарні імені Павлова.

08:10 29.09.2023

Відкриття класів безпеки

27 вересня 2023 року на виконання «Регіонального плану заходів щодо створення класів безпеки у закладах освіти Харківської області на 2023 рік» з метою створення умов для формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, знань правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту; алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, надання домедичної допомоги; формування у дітей культури безпечної поведінки, у комунальних закладах «Первомайський ліцей №2 Первомайської міської ради Харківської області» та «Первомайський ліцей №5 Первомайської міської ради Харківської області» були відкриті «класи безпеки»

15:23 27.09.2023

Освітній проєкт "Цінність закладу освіти: історія та сучасність"

З метою вивчення історії становлення та розвитку закладу освіти у подіях, фактах, особах, фотодокументах відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради з КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" ініціювали освітній проєкт "Цінність закладу освіти: історія та сучасність".

11:10 25.09.2023

Допомога закладам освіти від GIZ

В рамках проекту німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» під назвою «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», закладам освіти Первомайської міської громади, які беруть активну участь у Консультаційній підтримці у сфері інформаційних технологій для удосконалення послуг, що проваджується GIZ, було надано 34 ноутбуки та 57 планшетів для організації дистанційного навчання.

15:47 15.09.2023

З Днем знань!

День знань  завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім вам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті!

08:15 01.09.2023

Серпнева конференція педагогічних працівників 2023

29 серпня відбулась щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Первомайської міської територіальной громади в онлайн-режимі. Були підведені пудсумки минулого навчального року та окреслені завдання на новій навчальний рік.

16:41 29.08.2023

Вхід для адміністратора