A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області
Харківська обл., м.Первомайський

Серпнева конференція педагогічних працівників Первомайської міської ради

Дата: 27.08.2021 14:38
Кількість переглядів: 120

27 серпня в будівлі ДК "Хімік" відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Первомайської міської ради темою якої стала: "Організація освітнього середовища у 2021/2022 навчальному році: тенденції та виклики".

Основна мета учасників: підведення підсумків роботи закладів освіти у минулому 2020/2021 навчальному році та визначення стратегічних напрямків розвитку освіти у Первомайській міській територіальній громаді на 2021/2022 навчальний рік.

У конференції взяли участь керівництво громади: голова громади, голова міської ради Микола Бакшеєв, заступник міського голови Ніна Харченко, старости населених пунктів Юлія Панкратова та Олександр Гавшин, керівний склад відділу освіти на чолі з начальником відділу Аліною Садченко, спеціалісти відділу освіти, педагогічні працівники КУ "ЦПРПП", керівний склад та педагогічні працівники дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти та почесні гості.

Міський голова Микола Бакшеєв привітав освітян громади з початком нового навчального року та наголосив на важливості убезпечити себе та учнів, через збільшення відсотку щеплень від Covid-19 серед педпрацівників освіти громади.
Педагогічні колективи переможців у конкурсі з готовності закладів освіти до нового навчального року та за інші вагомі заслуги у галузі освіти були нагорождені почесними грамотами й подяками.

Презентація доповіді начальника відділу освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області Аліни Садченко: Про підсумки  розвитку освіти первомайської міської територіальної громади у 2020/2021 навчальному році та завдання на 2021/2022 навчальний рік



« повернутися

Вхід для адміністратора