A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області
Харківська обл., м.Первомайський

Первомайські старшокласники знайомились з професіями ХНПУ імені Григорія Сковороди

Дата: 18.04.2024 09:00
Кількість переглядів: 25

18 квітня  до  Первомайського  ліцею №7  завітали  викладачі
Харківського національного педагогічного університету ім. Г.Сковороди

 

Зустріч з старшокласниками була присвячена ознайомленню з переліком спеціальностей, що пропонуються у ХНПУ, та умовами вступу у 2024 році.

Зрозуміло, що вибір професії – це важливе рішення. Подібні зустрічі з представниками університету допомагають старшокласникам краще зрозуміти свої інтереси та здібності.

Первомайський міський голова Микола Бакшеєв висловив щиру вдячність ХНПУ імені Г.Сковороди за багаторічну співпрацю з громадою міста. Він підкреслив, що цінний досвід та фахові консультації, які надають представники університету, значно допомагають майбутнім абітурієнтам визначитися з вибором професії.

На завершення зустрічі сковородинівці представили для присутніх невеличку концертну програму, яка наповнила атмосферу заходу позитивними емоціями та гарним настроєм.

На знак вдячності за співпрацю та організацію спільних освітніх заходів міському голові Миколі Бакшеєву було вручено від ХНПУ подяку.

Ця подія є свідченням плідної співпраці ХНПУ імені Г.Сковороди з Первомайською громадою. Завдяки таким зустрічам ліцеїсти отримують важливу інформацію про можливості здобуття вищої освіти та роблять свідомий вибір майбутньої професії.



« повернутися

Вхід для адміністратора