A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області
Харківська обл., м.Первомайський

Онлайн-методичний захід «Крила, що надають силу та незламність освітянам»

Дата: 11.06.2024 14:05
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

З метою підведення підсумків роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників, підтримання педагогічних пошуків, творчої ініціативи освітян громади 6 червня 2024 року відбувся онлайн-методичний захід «Крила, що надають силу та незламність освітянам» у форматі «Випуску новин».

У заході взяли участь всі заклади освіти Первомайської громади. Зареєструвалося – 226 учасника.

З привітальним словом до освітян звернулася начальник відділу освіти Аліна САДЧЕНКО.

Ведуча випуску новин Ольга БІГУН, директорка КУ «ЦПРПП» акцентувала, що крила – це символ духовності, багатства думки, емоційного піднесення, могутності, незалежності й впевненості. Так, розкриємо силу освітянських крил, які надають нам силу та незламність!

 - Крила «Синергія»: синергія дарує нам відчуття згуртованості й розуміння, дає можливість «бути на одній хвилі» (методична робота ЗЗСО).

 - Крила «Невтомність»: нагадайте собі про мету, подумайте про результат, подивіться на досягнення, які ви вже зробили. Це дає нові сили (методична робота ЗДО).

 - Крила «Віра»: з початком повномасштабної війни українські вчителі перестали бути для учнів лише помічниками та наставниками. Вони намагаються врятувати знання та мотивацію дітей. І чітко знають власне завдання – зберегти покоління, яке надалі формуватиме майбутнє України (робота Центрів надолуження освітніх втрат).

 - Крила Надії кожного педагога – це сподівання у силу знань своїх учнів (робота з обдарованими учнями).

 - Крила «Наснага»: творче завзяття, бойовий настрій, який є основою результативності Сертифікації педагогічних працівників та обласній онлайн-виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття».

 - Крила «Рішучість»: рішуча людина нічого не відкладає і не відступає. Її девіз: «Зараз або ніколи». Не роздумуючи занадто довго – оцінили свою ідею та почали діяти (результати участі освітян у міській виставці-презентації педагогічних ідей та технологій).

 - Крила «Відновлення»: ознакою воєнного часу є загострення попиту на засоби безпеки, що допомагають пережити травми війни та відновити психологічну й соціальну рівновагу. Масштаби трагедії, що завдала нам країна-агресорка, потребують системної профілактики (робота практичних психологів громади).

 - Крила «Довіра»: цінність позашкільної освіти в умовах війни набуває нових сенсів. Адже психологічний стан дітей під час війни погіршився, діти частіше відчувають страх за життя і водночас улюблене заняття допомагає долати негативний вплив (робота БДЮТ).

 - Крила «Єдність»: Єдність – це тісний зв’язок між людьми, згуртованість, цілісність, неподільність. Лише тоді, коли ми разом, ми є великою, непереможною силою. І тільки об’єднавшись в єдине ціле, ми, педагоги громади, є стійкі та незламні.


Методичний захід завершили флешмобом «Мир над Україною»!
 



« повернутися

Вхід для адміністратора