A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області
Харківська обл., м.Первомайський

Відкрито набір для участі у проєкті «Girls Business Academy 1.0/Академія бізнесу для дівчат 1.0» для дівчат, які не вивчають/не вивчали фінанси та підприємництво

Дата: 26.06.2024 09:45
Кількість переглядів: 89

Фото без опису


Вітання!

Сподіваємось, що ви, ваша сім'я та близькі знаходитесь у безпеці.

У 2024 громадська організація «Жіноча Ліга» реалізує проєкт «Girls Business Academy 1.0/Академія бізнесу для дівчат 1.0» в рамках програми «Сама собі ціль» від Projector Foundation за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» та ініціативи «EU4Youth Alumni Network», що є частиною програми Європейського Союзу «EU4Youth Programme» (#EU4Youth).

Проєкт «Girls Business Academy 1.0/Академія бізнесу для дівчат 1.0» – це шанс для дівчат 17-23 років розвинути свою фінансову грамотність, стати більш економічно стійкими та незалежними й отримання експертні знання щодо того, як працює сфера підприємництва, зокрема соціального підприємництва. Ба більше, окрім теоретичних знань випускниці проєкту зможуть сформувати бізнес-модель, бізнес-план та фінансовий план власного підприємства з елементами соціальної мети.


Якими є складові проєкту?

- 10 інформаційних online-зустрічей.
- 5 практичних online-зустрічей з діючими підприємницями.
- 5 інтерактивних нетворкінгових online-зустрічей.
- 10 практичних завдань між зустрічами.
- Добірки додаткових ресурсів для глибшого опрацювання кожної теми.
- Постійна комунікація та підтримка в спільному чаті.
- Сертифікати на придбання бізнес-літератури для трьох найбільш активних випускниць.

Дводенний навчальний візит до Києва для найбільш старанних випускниць проєкту (20 осіб) з відвідуванням успішно діючого соціального підприємства, участі у дискусії з щодо викликів та перспектив жіночого підприємництва та воркшопах щодо публічних виступів та проєктного менеджменту.
Більше про тематики та графік зустрічей: http://surl.li/jckwqb

Для кого цей проєкт:
Для дівчат 17-23 років з усіх куточків України, які не вивчають/не вивчали фінанси, підприємництво та суміжні дисципліни в рамках формальної освіти, проте яким цікава ця сфера і які мають бажання розвиватись у ній (вже мають певні ідеї або ж знаходяться в пошуку ідей)
Для дівчат, що прагнуть якісно розширити своє коло спілкування та потрапити в середовище таких же вмотивованих молодих людей.

Як взяти участь у проєкті?
До 23:59 10 липня 2024 заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/UPCimodm2t6MSguK9.
Підтвердження отримання заявки буде надіслано до 23:59 12 липня 2024 року.
Результати відбору будуть оголошені до 23:59 16 липня 2024 року.

Важливо!
До участі у проєкті буде відібрано 50 дівчат з усієї України на основі мотивації та готовності взяти участь в усіх зустрічах. Пріоритет буде надано дівчатам з невеликих населених пунктів з врахуванням регіональної представленості.
Детальна інформація щодо проєкту буде опублікована в офіційному Instagram-акаунті:  https://www.instagram.com/gba.ua/.


Ми будемо вдячні, якщо ви поширите інформацію про проєкт на вашому офіційному сайті або в соціальних мережах, адже, враховуючи тривалу повномасштабну війну та її вплив на економічне благополуччя країни, українська молодь як ніколи потребує нових дієвих інструментів для набуття навичок фінансової грамотності, підприємництва та менеджменту для подальшого відновлення економіки держави!

Слідкуйте за щоденними новинами на тему ґендерної рівності і прав жінок й можливостями особистого та кар'єрного розвитку в Телеграм-каналі «Простір твого зростання»: https://t.me/mydevelopmentspace.

Дякуємо за співпрацю!

Фото без описуЩиро, Шило Поліна,
представниця команди проєкту «Girls Business Academy 1.0/Академія бізнесу для дівчат 1.0»
ГО «Жіноча Ліга».


« повернутися

Вхід для адміністратора