A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області
Харківська обл., м.Первомайський

Онлайн-засідання «Путівник професійного розвитку педагогічних працівників»

Дата: 26.09.2024 14:14
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

26 вересня 2024 року відбулося перше засідання в онлайн форматі з теми «Путівник професійного розвитку педагогічних працівників», в якому взяли участь 11 молодих педагогів.

Професійне становлення педагога – довготривалий процес, який починається від обрання професії до перших років самостійної роботи в закладі освіти. Проблема фахової адаптації набуває величезного значення серед проблем успішного професіоналізму молодого вчителя. Тому, з метою надання молодим педагогам науково-методичної допомоги у розв’язанні першочергових проблем, позитивна мотивація на творчу діяльність у 2024/2025 навчальному році продовжує роботу Школа молодого педагога під керівництвом Вікторії ЄРМОЛЕНКО, директорки ліцею №6.

Керівник ШМП ознайомила з нормативним забезпеченням щодо організації освітнього процесу у 2024/2025 навчальному році та вимогами до планування роботи педагогічних працівників (робота з освітніми, модельними та навчальними програмами, календарно-тематичне планування).

Під час практичної частини засідання Вікторія Володимирівна запропонувала молодим педагогам інтерактивну гру «Рівні та критерії»: встановити відповідність між рівнем професійної компетентності та критеріями результативності педагогічної діяльності.

Керівник ШМП підготувала поради для молодих педагогів.

Молоді педагоги були активні, креативні, кмітливі.

Так тримати!

 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора