A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області
Харківська обл., м.Первомайський

Творча педагогічна майстерня: «Кроки успішного формування умінь та навичок учнів під час підготовки до ЗНО з української мови та літератури»

Дата: 02.10.2024 15:51
Кількість переглядів: 36

Фото без опису02 жовтня 2024 року на базі Первомайського ліцею №6 відбулося чергове засідання творчої педагогічної майстерні «Кроки успішного формування умінь та навичок учнів під час підготовки до ЗНО з української мови та літератури».

Тема зустрічі: «Професійна майстерність учителів української мови та літератури в умовах дистанційного навчання – запорука якісної підготовки до НМТ з української мови та літератури».

Фото без опису

 

Валентина Коваленко, керівник педмайстерні, учитель української мови та літератури Первомайського ліцею №6, розповіла про важливість оптимального вибору форм і методів уроку, зазначивши, що саме це і є запорукою успіху під час підготовки до НМТ. Було звернено увагу, що доцільне впровадження інформаційно – комунікативних технологій в освітній процес є ефективним засобом формування ключових компетентностей учнів на шляху підготовки до НМТ з української мови та літератури.


Фото без описуЛюдмила Іщук, учитель Первомайського ліцею №5, висвітлила тему «Використання мобільних додатків під час підготовки до НМТ з української мови та літератури». Людмила Геннадіївна ознайомила колег із мобільними додатками та поділилась досвідом практичного використання деяких із них під час уроків української мови та літератури.

 

Після того, як основні питання було розглянуто, колежанки ще довго не розходились, обговорюючи і питання результативності НМТ-2024, і нові правила оцінювання в НУШ, не обминули своєю увагою і майбутні мовно-літературні конкурси та олімпіади. Зустрічаючись, філологиням завжди є про що поговорити, що з’ясувати, адже в нашому місті працює творча, згуртована команда однодумців, які зацікавлені в ґрунтовних знаннях та високих результатах своїх учнів.
 

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора